Selectăm cu atenție furnizorii, din dorința de a oferi produse de încredere și de calitate.

E-LA-WON păstrează vie rețeta tradiționala a producerii uleiului de măsline, de cinci generații, încă de la 1858.

Ulieul grecesc produs de Olivelawon este rezultatul a decenii de experiență și trudă, fiind produs care respectă consumatorul și mediul înconjurător. Gustul său aparte, provenit din varietatea koroneiki, satisface atât nevoile nutriționale, cât și cererea de a găti sănătos și de a aduce creativitate în gastronomie.

De pe binecuvântatul pământ peloponez, de lângă străvechiul Mycenae, partenerul nostru produce un ulei atent controlat, întocmai ca uleiul produs acum mii de ani, utilizând însă privilegiile tehnologiilor actuale.

Uleiul extravirgin este ca un scut pentru corpul uman, având numeroase beneficii pentru sănătate. Dincolo de acestea, gustul și selecția atentă a soiurilor de măsline pentru fiecare produs, au dus la recunoașterea acestui brand și la premierea sa la numeroase concursuri de profil, naționale și internaționale. Dintre acestea menționăm doar câteva:

Medalie de argint la Aristoleo 2017, pentru conținutul ridicat de polifenoli, cât și pentru gust desăvârșit

Medalie de bronz la Olymp Awards 2016 pentru ambalaj și design de produs

Standard GOLD pentru excelență Olympia Grecia, 2016

Medalie de aur la Terra Olivo International Competition, Ierusalim, 2015

Medalie de argint pentru gust și caracteristici organoleptice obținută în 2015 la International extra virgin olive oil, din în Tokyo, Japonia

Great Taste Award 2016 pentru uleiul Green fresh.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.