fbpx

Despre Noi

Depositphotos_5896747_original.png

Povestea Noastră

Viziunea afacerii noastre este reprezentată de încurajarea unui stil de viață sănătos, în rândul clienților autohtoni, prin promovarea și comercializarea unor produse de calitate superioară, originare din Grecia, atât alimentare cât și nealimentare (produse de îngrijire).

Am ales să comercializăm produse grecești premium, atent selectate, pe baza reputației furnizorilor, a premiilor și certificărilor primite, pe baza opiniilor consumatorilor din întreaga Europă și nu în ultimul rând ca urmare a cercetărilor proprii ale echipei noastre.

Categoriile de produse comercializate sunt:

  • ulei extravirgin de măsline, ulei extravirgin organic, ulei extravirgin agoureleo (din recoltă timpurie), ulei extravirgin aromatizat/infuzat
  • măsline atent selecționate, simple, cu ierburi sau umplute
  • specialități din măsline, cum ar fi, pastă de măsline negre sau verzi, îmbogățite cu diverse ierburi și plante (usturoi, busuioc, fenicul, capere etc)
  • produse cosmetice din Grecia, PhysisCare-gama Olivka, dedicate femeilor, bazate pe ingrediente naturale într-un procent foarte ridicat, ingredientul nelipsit fiind uleiul de măsline extravirgin organic grecesc; produsele acoperă toate nevoile de îngrijire zilnice (îngrijire față, corp, păr), sunt testate dermatologic, fără parabeni, fără materii prime sintetice sau derivate din petrol, fiind înregistrate în baza de date europeană CPNP (Cosmetic Products Notification Portal).

Pe termen mediu gama de produse se va diversifica, prin adăugarea a noi  produse specifice grecești (precum mierea de cimbru, de flori de portocal, de castane, dulceață de portocale fără adaos de zahăr etc).

Ideea noastră a prins contur după o călătorie mai lungă în Grecia, cu scop profesional, când am avut ocazia să descoperim diferențele dintre produsele comercializate în piețele locale sau în magazinele locale gourmet și produsele de origine grecească ajunse pe rafturile magazinelor românești. Astfel, am decis să deschidem mai întâi un shop într-un centru comercial din Craiova și am ales pentru început Centrul comercial Mercur, unde se află shopul Eliada (Craiova, Calea Unirii, Centrul comercial Mercur, etaj 1). Pentru a pune inițiativa în aplicare, am participat la un concurs de planuri de afaceri și am obținut o subvenție în cadrul unui proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020 (prin proiectul A.C.C.E.S – POCU/82/3/7/104745).

Produsele Eliada

  • Șampon cu ulei de măsline și extract mușețel, 250 ml

    27.00 lei Adaugă în coș
descoperă întreaga gamă