Politicile noastre de returnare sunt in concordanta cu legislatia romaneasca si se aplica tuturor produselor vandute de Al-Ko Garden Romania (inclusiv cele aflate in categoria “lichidari de stoc” sau “reduceri”).

Va rugam sa verificati calitatea si cantitatea marfurilor primite imediat ce intrati in posesia lor si sa ne comunicati eventualele neconcordante in maxim 24 ore de la receptionarea acestora.

In cazul in care marfurile livrate nu corespund dorintelor dumneavoastra si vreti sa le returnati, puteti face acest lucru in maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea acestora. Daca solicitati returnarea banilor, vom face acest lucru in interval de 30 zile de la primirea marfurilor returnate. In cazul in care doriti inlocuirea marfurilor cu alte marfuri pe care le avem in stoc, vom face acest lucru in interval de 7 zile de la receptionarea marfurilor returnate.

Puteti returna intreaga comanda sau doar parti ale acesteia numai in situatia in care acestea nu prezinta urme de folosinta sau depreciere intentionata/accidentala imputabile dumneavoastra. In vederea realizarii acestei actiuni va trebui sa mentionati numarul facturii si codul produsului pe care vreti sa il returnati.

Produsele returnate pot fi inlocuite cu altele sau puteti solicita returnarea banilor platiti. Produsele cu defecte imputabile furnizorului se pot returna iar acest lucru se va face pe cheltuiala furnizorului. Cheltuielile ocazionate cu transportul marfurilor returnate intra in sarcina clientului. Furnizorul nu isi asuma deprecierea marfurilor in timpul transportului.

In cazul returului pentru produsele aflate in categoria “lichidari de stoc” sau “reduceri” , returul produselor prin schimbul cu un alt produs sau returnarea banilor se va face la valoarea de achiztie a produsului initial. In cazul in care se alege varianta de schimb cu un alt produs iar produsul dorit este mai scump decat valoarea produsului returnat, se va plati doar diferenta pana la valoarea noului produs.

Nu se aplica politica de retur pentru produsele realizate exclusiv pentru cumparator. Acestea devin produse personalizate si conform legislatiei in vigoare, acestea nu pot fi returnate.